Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
TM5 TM6

Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing

4.4 (27 Bewertungen)

Zutaten

Orange Butter

  • 1 orange
  • 4 oz unsalted butter, softened
  • 1 tbsp honey

Bacon Stuffing

  • 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
  • 6 oz yellow onions, quartered
  • 3 oz baby carrots, halved
  • 3 oz celery, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 4 fresh sage leaves
  • ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
  • 4 oz bacon, sliced (½ in.)
  • 4 oz chicken broth

Orange Roast Chicken

  • 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
  • salt, to season, to taste
  • ground white pepper, to season, to taste
  • 10 fresh sage leaves
  • 16 oz rainbow carrots, peeled

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2615 kJ / 625 kcal
Protein
31 g
Kohlenhydrate
26 g
Fett
44 g
Gesättigte Fettsäuren
18 g
Ballaststoff
4 g
Natrium
738 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte