Geräte & Zubehör
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
16 pieces
Zutaten
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
539 mg
Protein
11 g
Kalorien
699 kJ /
167 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indoor Picnic
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Spinach and Feta Muffins
30 Min
Caprese Frittata
30 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Strawberry BBQ Meatballs
45 Min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 Min
White Fish Salad
35 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Eggplant and Almond Dip
20 Min
Pumpkin Cheesecake
6 Std. 45 Min
Turkey Lasagna Rolls with Pumpkin Sauce
1 Std. 45 Min