Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
TM6

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 16 oz zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
    oder 16 oz yellow squash (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 9 oz water, divided
  • 20 oz fresh mixed mushrooms, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
  • 3 - 5 garlic cloves
  • 1 oz shallot, halved
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to sauté
  • 2 tbsp tomato paste
  • 1 tsp salt
  • 1 oz Marsala wine
    oder 1 oz red wine
  • grated Parmesan cheese, to serve (see Tip)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
683.3 kJ / 163.3 kcal
Protein
7.2 g
Kohlenhydrate
12.4 g
Fett
11.2 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Ballaststoff
3.1 g
Natrium
521.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte