Geräte & Zubehör
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Vinaigrette
-
avocado oil5 oz
-
water2 oz
-
2 ½ oz apple cider vinegarbalsamic vinegar2 ½ oz
-
Dijon mustard½ oz
-
Italian seasoning½ heaping tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Salad
-
radicchio cored, cut into quarters, divided6 oz
-
water20 oz
-
fresh green beans trimmed16 oz
-
ice water
-
2 oz slivered almonds, toasted, choppedhazelnuts, without skin toasted, chopped2 oz
-
4 oz feta cheese, crumbledchèvre cheese crumbled4 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
324.3 mg
Protein
6.7 g
Kalorien
1507.8 kJ /
360.4 kcal
Fett
33.7 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6.1 g
Kohlenhydrate
10.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Keto-Friendly Thanksgiving Favorites
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Brak ocen
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 godz. 10 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 min