Geräte & Zubehör
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
1 kop
Zutaten
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (optional)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 kop
Natrium
1616 mg
Protein
25 g
Kalorien
6954 kJ /
1659 kcal
Fett
173 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
82 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indikken modus
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Aspergesoep met citroen
55 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min
Hollandaisesaus
15 Min