Kompatible Versionen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Volkoren Paasbrood
- 1 bos verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 100 g rode uien, gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering
- 300 g melk
- 15 g honing
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 560 g volkoren tarwebloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 50 g boter, in stukken
- 2 tl zout
Eieren
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 eierdooier, geklopt, om te kleuren
- 100 g groene slabladeren, gemengd
- 150 g gerookte forelfilet
- 30 g vers geperst citroensap
- vers gemalen zwarte peper
- Nährwerte
- pro 1 sneetje
- Kalorien
- 444.3 kJ / 106.2 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Kohlenhydrate
- 15.2 g
- Fett
- 3.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.5 g
- Ballaststoff
- 2.3 g
- Natrium
- 120.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Appel strudel
1h 45min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Mousse van tonijn
10 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min