Geräte & Zubehör
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
21.7 g
Kalorien
2710 kJ /
647 kcal
Fett
33 g
Kohlenhydrate
64 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min
Appel-notenbrood
1 Std. 25 Min
Rabarbertaart
55 Min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 Std.
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Pâté in korst
10 Std.
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Ontbijt gebak
40 Min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min