Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
TM31 TM5 TM6

Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)

Zutaten

  • 200 g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut in pieces
  • 300 g onions, cut in halves
  • 500 g tomatoes, cut in pieces
  • 30 g oil
  • 2 stock cubes (each for 0.5 l)
  • 1000 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
  • 30 g piloncillo, cut in pieces (see tip)
  • 20 - 30 g chipotle chillies, preserved (see tip)
  • 2 dried bay leaves
  • 18 Mexican tostadas
  • 250 g sour cream

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2417 kJ / 576 kcal
Protein
50 g
Kohlenhydrate
34 g
Fett
26 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 3.000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

Alle anzeigen