Geräte & Zubehör
Salmon tartare
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 portions
Zutaten
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
10 g
Kalorien
560 kJ /
134 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
0.5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
174 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Guacamole
10 Min
Tzatziki
20 Min
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Salmon Tartare
25 Min
Potato and vegetable purée
45 Min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 Min
Salmon Tartare
10 Min