Kompatible Versionen
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Rice, Broccoli and Salmon
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g olive oil
- 250 g basmati rice
- 400 g broccoli florets
- olive oil, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (125 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
Chocolate Custard
- 100 g dark chocolate (70% cocoa solids), cut in pieces
- 500 g whole milk
- 40 g caster sugar
- 20 g cornflour
- 1 medium egg
Dill Cream Sauce
- 60 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g unsalted butter
- 400 g single cream
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
oder 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 ½ Tbsp tomato purée
-
2
sprigs fresh dill, leaves only, chopped
oder 1 tsp dried dill - 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (optional)
- 1 tsp cornflour
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4790 kJ / 1144 kcal
- Protein
- 43 g
- Kohlenhydrate
- 80 g
- Fett
- 72 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 32 g
- Ballaststoff
- 4.9 g
- Natrium
- 2289 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Penne with Mussels
2 godz. 5 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h 5min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1hod.
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min