Kompatible Versionen
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Rice, Broccoli and Salmon
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g olive oil
- 250 g basmati rice
- 400 g broccoli florets
- olive oil, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (125 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
Chocolate Custard
- 100 g dark chocolate (70% cocoa solids), cut in pieces
- 500 g whole milk
- 40 g caster sugar
- 20 g cornflour
- 1 medium egg
Dill Cream Sauce
- 60 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g unsalted butter
- 400 g single cream
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
oder 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 ½ Tbsp tomato purée
-
2
sprigs fresh dill, leaves only, chopped
oder 1 tsp dried dill - 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (optional)
- 1 tsp cornflour
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4790 kJ / 1144 kcal
- Protein
- 43 g
- Kohlenhydrate
- 80 g
- Fett
- 72 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 32 g
- Ballaststoff
- 4.9 g
- Natrium
- 2289 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Eastern European Brunch
1 godz. 30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min