Kompatible Versionen
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 350 g celeriac, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
- 200 g Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)
- 800 g chicken breast fillets, skinless
- 3 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 3 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp sugar
- 300 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 ½ tsp dried oregano
- 1 pinch ground nutmeg
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2235 kJ / 534 kcal
- Protein
- 47 g
- Kohlenhydrate
- 26 g
- Fett
- 25 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 13 g
- Ballaststoff
- 6.8 g
- Natrium
- 1288 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Chicken with Peppers and Rice
1hod.
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 menit
Salt Cod Gratin
50min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35min
Beef Stroganoff
1hod.
Beef Stroganoff
1hod.
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Dauphinoise Potatoes
50min