Kompatible Versionen
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Red Cabbage
- 60 g onions, quartered
-
40
g lard
oder unsalted butter, diced - 500 g red cabbage, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g apples, cored, cut in pieces (3-4 cm)
- 30 g sugar
- 30 g red wine vinegar
- 150 g water
- 100 g red wine
- 1 dried bay leaf
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground allspice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 juniper berries
Bread Dumplings
-
300
g slightly stale bread rolls, cut in pieces (1 cm)
oder slightly stale white bread, cut in pieces (1 cm) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g onions, quartered
- 25 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 220 g milk
- 3 medium eggs
- ½ - 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Beef Goulash and Steamed Dumplings
- 30 g plain flour
- 250 g water
- 3 garlic cloves
- 450 g onions, quartered
-
30
g oil
oder clarified butter - 750 g stewing steak, cut in pieces (2-3 cm), patted dry with paper towels
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato purée (concentrated)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g red wine
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp ground caraway
oder caraway seeds - 1 tsp grated lemon zest
- 1 Tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- 5 juniper berries
-
1
pinch ground cloves
oder 2 cloves -
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 heaped Tbsp currant jelly
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2795 kJ / 668 kcal
- Protein
- 40 g
- Kohlenhydrate
- 58 g
- Fett
- 25 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11 g
- Ballaststoff
- 7.7 g
- Natrium
- 1922 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10 Min
Chicken Étouffée
45 min
Spaghetti Carbonara
25min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2u. 10min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2u. 10min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Lamb Kebobs
3u.
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min