Geräte & Zubehör
Beef, Ale and Dumpling Stew
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
4 portions
Zutaten
Dumplings
-
Cheddar cheese cut in pieces50 g
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
plain flour140 g
-
butter20 g
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
milk40 g
-
medium egg1
Stew
-
plain flour70 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
stewing steak cut in pieces (5 cm)800 g
-
olive oil45 g
-
onions quartered150 g
-
1 tsp beef stock paste, homemade, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves4 sprigs
-
water500 g
-
ale500 g
-
button mushrooms quartered150 g
-
carrots sliced (5 mm)100 g
-
fresh parsley leaves (optional) for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
56.5 g
Kalorien
2994 kJ /
716 kcal
Fett
31.5 g
Kohlenhydrate
51.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Chilli Con Carne
35 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min