Geräte & Zubehör
Cream of mushroom soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
button mushrooms cut into halves400 g
-
water500 - 550 g
-
milk200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
plain flour50 g
-
salt (optional)½ tsp
-
pouring (whipping) cream50 g
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
cream cheese (optional)40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
573.9 mg
Protein
6.5 g
Kalorien
742.6 kJ /
176.8 kcal
Fett
10.3 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
6.4 g
Kohlenhydrate
12.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Cucumber soup
25 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Pumpkin soup
30 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Mushroom soup
30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min