Geräte & Zubehör
Chinese-style stir-fried vegetables
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled, to taste1 - 2 cm
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed500 g
-
salt to taste1 pinch
-
oyster sauce or soy sauce1 - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
172.8 mg
Protein
3 g
Kalorien
466.1 kJ /
111 kcal
Fett
7.8 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Ginger chicken wings
40 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Sambal chilli
35 Min
Quick fix noodles
15 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min
Fried Beehoon
20 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Stir-fry beef bowl
35 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min