Geräte & Zubehör
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
eggs3
-
salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
jasmine rice260 g
-
water1000 g
-
spring onions/shallots trimmed, white and green parts separated4
-
sesame oil1 tbsp
-
ham cut into cubes100 g
-
peeled raw prawns cut into halves140 g
-
frozen green peas80 g
-
frozen corn kernels80 g
-
soy sauce1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 portions
Natrium
5087.9 mg
Protein
95.8 g
Kalorien
6959.2 kJ /
1657 kcal
Fett
40 g
Ballaststoff
11.5 g
Gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
218.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Around Asia
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Teriyaki Chicken Rice Balls
45 Min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 Min
Chicken and prawn noodles
30 Min
Braised Yee Mee
30 Min
Stir-fry beef bowl
35 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.