Geräte & Zubehör
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
eggs3
-
salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
jasmine rice260 g
-
water1000 g
-
spring onions/shallots trimmed, white and green parts separated4
-
sesame oil1 tbsp
-
ham cut into cubes100 g
-
peeled raw prawns cut into halves140 g
-
frozen green peas80 g
-
frozen corn kernels80 g
-
soy sauce1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 portions
Natrium
5087.9 mg
Protein
95.8 g
Kalorien
6959.2 kJ /
1657 kcal
Fett
40 g
Ballaststoff
11.5 g
Gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
218.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Around Asia
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Kid-friendly butter chicken
35 Min
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1 Std. 15 Min
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Spaghetti carbonara
35 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Stir-fry beef bowl
35 Min
Chooky rice
45 Min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 Min
Wonton soup
1 Std.