Pasta salad with trout and vegetables
TM6 TM5

Pasta salad with trout and vegetables

4.2 ( 9 Bewertungen )

Zutaten

  • 350 g cherry tomatoes cut into halves or quarters
  • 1000 g water
  • 200 g white wine
  • 100 g orange juice (approx. 2 oranges)
  • 1 ½ tsp salt
  • 400 g fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)
  • 200 g frozen green peas
  • 240 g short dried pasta (e.g. penne)
  • 30 g extra virgin olive oil plus 1 extra tbsp
  • 1 garlic clove (see Tips)
  • 30 g salted capers rinsed
  • 80 g pitted black olives
  • 1 pinch ground black pepper (optional)
  • 1 tbsp lemon juice (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
396.7 kcal / 1659.7 kJ
Protein
21.2 g
Fett
13.7 g
Kohlenhydrate
41 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Natrium
847.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte