Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
TM6 TM5 TM31

Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

4.9 ( 33 Bewertungen )

Zutaten

  • 30 g stale bread broken in pieces
  • 4 sprigs fresh thyme leaves only
  • 150 g parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 150 g water
  • ½ tsp fine sea salt plus extra for seasoning
  • ¼ tsp ground black pepper plus extra for seasoning
  • 50 g pancetta finely diced
  • 20 g unsalted butter at room temperature
  • 8 scallops large, coral removed
  • 2 Tbsp oil
  • freshly squeezed lemon juice for serving
  • fresh thyme leaves chopped, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
232 kcal / 970.7 kJ
Protein
8.9 g
Fett
16.7 g
Kohlenhydrate
12.6 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Natrium
556.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte