Geräte & Zubehör
Venison and Potato Goulash
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
onion quartered1
-
rapeseed oil30 g
-
bacon lardons (1-2 cm)70 g
-
venison diced (2 cm)400 g
-
carrots sliced (2 cm)100 g
-
celeriac cut in pieces (2 cm)100 g
-
leeks sliced (1 cm)70 g
-
potatoes diced (2 cm)350 g
-
tomato purée50 g
-
water400 g
-
2 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
grated lemon zest1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
caraway seeds½ tsp
-
1 tsp fresh thyme, leaves onlyfresh marjoram leaves only1 tsp
-
hot paprika1 tsp
-
green peppers cut in strips (0.5 cm)150 g
-
red peppers cut in strips (0.5 cm)150 g
-
ground cayenne pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
29.8 g
Kalorien
1524 kJ /
364 kcal
Fett
14.2 g
Kohlenhydrate
29.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comforting Stews
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Greek Style Pork Stew
30 Min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 Std. 50 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 Min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Pogača (bread)
3 Std.
Sautéed Pork with Cider
55 Min