Geräte & Zubehör
Chopped vegetable salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
mixed vegetables and fruit (e.g. beetroot, carrot, apple, capsicum, celery), cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
oil20 g
-
vinegar or lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sugar or honey½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
606.8 mg
Protein
1.3 g
Kalorien
389.6 kJ /
92.8 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
8.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
183 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Panforte ice cream bombe
48 Std. 25 Min
Green smoothie
5 Min
Broccoli salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 Std.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Rice salad
1 Std.
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Fruit and nut muesli
10 Min
Brown rice salad
40 Min