Geräte & Zubehör
Basic vegetable stock
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
brown onion cut into halves90 g
-
leek white part only, cut into quarters110 g
-
carrots cut into quarters260 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)130 g
-
celery stalks cut into quarters120 g
-
dried shiitake mushrooms cut into slices3
-
fresh flat-leaf parsley4 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme2 sprigs
-
water1300 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
695.8 mg
Protein
2.8 g
Kalorien
296.8 kJ /
70.5 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoff
6.3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 h
Bolognaise sauce for two
20 min
Chicken velouté meal
40 min
Butter chicken
55 min
Poached eggs
25 min
Banana sorbet
5 min
Mushroom soup
30 min
Gluten free scones
30 min
Gluten free pasta
50 min
Frozen fruit sorbet
10 min
Basic bread
1 h 35 min