Geräte & Zubehör
Steamed Thai-style fish cakes
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
18 pieces
Zutaten
-
oil for greasing
-
fresh kaffir lime leaves (see tip), stalks removed2 - 4
-
fresh green beans trimmed100 g
-
2 shallots, (approx. 40 g), cut in piecesspring onions (approx. 40 g), cut in pieces2
-
white fish fillets (e.g. cod, snapper, perch), cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste30 - 50 g
-
30 g coconut cream powder, diluted in 30 g of watercoconut cream60 g
-
egg white1
-
salt½ - 1 tsp
-
water1000 g
-
red fresh chilli thinly sliced, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 3 pieces
Natrium
393.4 mg
Protein
22 g
Kalorien
840 kJ /
202 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
1.3 g
Gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Basil pesto
10 Min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Quick Thai chicken curry
40 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Pumpkin soup
35 Min
Thai Green Curry Paste
10 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 Std.
Creamy mushroom soup
20 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min