Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Homemade BBQ sauce
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
2
oz miso paste
oder 2 oz fermented soybean paste (doenjang) -
1
oz Korean chili paste (gochujang)
oder 1 oz red chili paste - 2 oz honey
- 2 tsp toasted sesame oil
Sous-Vide Pork Loin
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fresh ginger
-
2
oz Korean chili paste (gochujang)
oder 2 oz red chili paste - 1 oz honey
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 28 oz pork tenderloin, cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
oder 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 2 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 1 tsp sesame seeds, toasted
Serving
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- 1 head butter lettuce, cleaned and leaves separated
- 5 garlic cloves, thinly sliced
- 5 fresh red chilies, thinly sliced
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2323.3 kJ / 555.3 kcal
- Protein
- 49.8 g
- Kohlenhydrate
- 35 g
- Fett
- 24.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.5 g
- Ballaststoff
- 5.3 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 Std.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2u. 55min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min