Geräte & Zubehör
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 7 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Piri Piri Chicken
-
garlic cloves3
-
fresh Fresno chilies stems removed, halved4
-
dried 'chile de árbol' chilies to taste2 - 4
-
ground smoked paprika½ tsp
-
coarse salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
red wine vinegar1 ½ oz
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)53 oz
Vegetable Salad
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)16 oz
-
mayonnaise3 ½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
904 mg
Protein
65 g
Kalorien
3665 kJ /
876 kcal
Fett
63 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 15 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 Min
Spicy Cajun Rub
5 Min
Buddha Bowl with Chicken
1 Std.
New England Clam Boil
55 Min
Chicken Pad Thai
45 Min
Chicken and Bulgur Soup
40 Min
Malabar Prawn Curry
1 Std. 25 Min
Carrot Torte
1 Std. 10 Min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 Std.
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 Std.