Geräte & Zubehör
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 55 Min
4 portions
Zutaten
Sous-vide Pork Loin
-
pork loin steaks (approx. 3 cm thick)800 g
-
salt to taste4 - 8 pinches
-
ground black pepper to taste4 - 8 pinches
-
fresh rosemary2 sprigs
-
garlic cloves halved lengthways2
-
olive oil2 tsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets70 g
-
balsamic vinegar10 g
-
water25 g
-
unsalted butter2 Tbsp
-
brown sugar1 Tbsp
-
pears peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways2
-
golden rum (optional) to taste2 - 3 Tbsp
-
salt to taste1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
486 mg
Protein
43 g
Kalorien
2542 kJ /
608 kcal
Fett
34 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pollock in Champagne Sauce
Keine Bewertungen
French Onion Soup
1 Std.
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 Min
Sous-vide Miso Aubergine
40 Min
Pouring Custard
15 Min
Browned Pork Cubes
15 Min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 Min
Browning 8.5 oz Shallots
25 Min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1 Std. 10 Min
Floating Islands
40 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Pineapple Parcels
1 Std.