Geräte & Zubehör
Enkel urtesaus
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
smør, usaltet40 g
-
hvitt rismel (se tips)1 ss
-
sorghum mel1 ss
-
vann500 g
-
kyllingbuljongpaste (se tips)1 ss
-
Worcestershire saus (glutenfri - se tips)1 ts
-
salt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
blandede friske urter finhakket (se tips)2 ts
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
288.7 mg
Protein
0.8 g
Kalorien
419 kJ /
99.8 kcal
Fett
8.3 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
5.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenfri mat
94 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Persillepesto med stekt rød pepper
Keine Bewertungen
Bønnedip med soltørket tomat
Keine Bewertungen
Kremet saus med sopp og hvitvin
Keine Bewertungen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 Std. 35 Min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Keine Bewertungen
Kewpie-majones
Keine Bewertungen
Obatzter (ostepålegg)
Keine Bewertungen
Ovnsbakt paté
3 Std.
Svart tahini- og rødbethummus
Keine Bewertungen
BBQ-saus
Keine Bewertungen
Glutenfri brødsaus
Keine Bewertungen
Enkel kalkunsaus
Keine Bewertungen