Ovnsbakt paté

Ovnsbakt paté

5.0 2 Bewertung
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
25 porsjoner

Zutaten

  • vann
    1000 g
  • allehåndebær eller ½ ts malt allehånde
    4
  • laurbærblader, tørkede
    2
  • okseskank, i skiver, uten bein delt i terninger (3-4 cm)
    200 g
  • kyllinglår, uten skinn, uten bein delt i terninger (3-4 cm)
    200 g
  • svinemage, uten bein, uten skinn svor fjernet og delt i terninger (3-4 cm)
    400 g
  • rotgrønnsaker og grønnsaker, blandet (feks. gulrøtter, pastinakk, løk), delt i biter (3-4 cm)
    200 g
  • steinsopp, tørket delt i skiver
    10 g
  • kyllinglever
    200 g
  • rundstykke (ca.60 g)
    1
  • havsalt
    2 ½ ts
  • muskatnøtt, malt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    1 ts
  • merian, tørket
    1 ts
  • ingefær, malt
    ¼ ts
  • egg
    3
  • smør delt i tynne skiver, pluss 1-2 ts ekstra til smøring
    60 g
  • brødsmuler, tørket til formen
    50 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porsjon

Natrium 307.2 mg
Protein 9.7 g
Kalorien 501 kJ / 119 kcal
Fett 7.5 g
Ballaststoff 0.6 g
Gesättigte Fettsäuren 2.8 g
Kohlenhydrate 3 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...

Alle anzeigen