Geräte & Zubehör
Soppsuppe
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
sjampinjonger, ferske100 g
-
gul løk (ca. 120 g),delt i fire1
-
smør, usaltet delt i terninger40 g
-
glutenfri melblanding (se tips)30 g
-
vann1000 g
-
kyllingbuljongpaste (se tips)1 ss
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
laurbærblad, tørket1
-
brun sopp, fersk delt i fire100 g
-
shiitake sopp, fersk delt i fire50 g
-
gressløk, fersk finhakket, til pynt
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
892 mg
Protein
3.2 g
Kalorien
549 kJ /
130.8 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
7.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenfri mat
94 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Rensende thaisuppe
25 min
Kremet aspargessuppe
Brak ocen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Brak ocen
Misosuppe
Brak ocen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Brak ocen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Brak ocen
Kremet ertesuppe
40 min
Kikertsuppe (Revithia)
Brak ocen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Brak ocen
Kremet fiskesuppe
45 min
Betasuppe
30 min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 min