Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g șalote, tăiate jumătăți
- 50 g unt, tăiat cuburi
- 160 g brânză Roquefort, tăiată bucăți
- 180 g smântână maturată, 30% grăsime
- 1 - 2 prize piper alb măcinat, sau după gust
- 1 lingură amidon de porumb, amestecat cu 1 lingură apă
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1643 kJ / 398 kcal
- Protein
- 9 g
- Kohlenhydrate
- 4 g
- Fett
- 39 g
- Ballaststoff
- 0 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sos de muștar și mărar
2h 15min
Jeleu de merișoare
Keine Bewertungen
Sos cremos de ciuperci și vin alb
30min
Sos bearnez
15 Min
Calzone cu mangold alb și ciuperci
2h
Flan de brânză de capră, cu praz și sos de iaurt
45 Min
Sos Beurre Blanc
20 Min
Sos pentru grătar în stil texan
20 Min
Supă cremă de sparanghel
25min
Cotlete de miel cu curry
1h
Sos de vanilie (crème anglaise)
10min
Sos de piper
30min