Geräte & Zubehör
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Brioche
-
bread flour plus extra to dust6 ½ oz
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar1 oz
-
glucose (see Tip)1 ½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
whole milk½ oz
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, chilled, plus extra to grease3 oz
-
egg yolk from a large egg, whisked1
Fondue
-
3 oz milk chocolate, 40%, high quality chunks or chipsValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)3 oz
-
1 oz dark chocolate, 64%, high quality chunks or piecesValrhona chocolate Manjari 64% dark chocolate (see Tip)1 oz
-
heavy whipping cream4 oz
-
passion fruit purée2 oz
-
1 oz apricot nectarliqueur apricot1 oz
-
tropical fruit to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
184 mg
Protein
9 g
Kalorien
1787 kJ /
427 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Fruit Ice Cream
5 Min
Mayonnaise
5 Min
Lemonade
5 Min
Cold Red Curry Soup
30 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Peanut Milk
5 Min
Orange Honey Yogurt Drink
11 Std. 30 Min
Berry Nice Gelato
10 Min
California Stuffed Artichokes
55 Min
Grape Sparkler
25 Min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 Min