Geräte & Zubehör
Ratatouille Galette
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen150 g
-
all-purpose flour plus extra to dust300 g
-
ice cold water90 g
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)350 g
-
350 g plum tomatoes, type Roma, wholeplum tomatoes whole (see Tip)350 g
-
sun-dried tomatoes, in oil drained190 g
-
water30 g
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
310.9 mg
Protein
8.6 g
Kalorien
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Fett
29.6 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
11.8 g
Kohlenhydrate
30.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Chili Oil Noodles
30 Min
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
12 Std. 25 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 15 Min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Keine Bewertungen
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Seafood Quesadillas
2 Std.
Bao buns
Keine Bewertungen
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Snapper with Spiced Oil
Keine Bewertungen
Blackened Fish Burger
55 Min