
Geräte & Zubehör
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Celeriac-carrot salad
-
celeriac cut in pieces (2 cm)300 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)300 g
-
yoghurt, 3,5% fat100 g
-
mayonnaise20 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
honey10 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
Scotch Eggs
-
shallots halved50 g
-
parsley leaves only2 sprigs
-
beef, boneless sinew free, cut in pieces (3 cm)600 g
-
eggs (53-63 g each)2
-
mustard15 g
-
breadcrumbs70 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
flour for flouring20 g
-
oil for deep-frying1500 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
462 kcal /
1933 kJ
Protein
32.8 g
Fett
26 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Natrium
742 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Easy Easter
14 Rezepte
International
International