Geräte & Zubehör
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
694 mg
Protein
2.5 g
Kalorien
940.1 kJ /
224.7 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoff
4.9 g
Gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
21.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating (TM5)
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Reuben's Stew
5 Min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 Std. 40 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Lime Fruit Dressing
10 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 Min
Pomegranate Mojito
10 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 Min
Spiced Beef Rolls
3 Std. 10 Min
Beetroot Houmous
15 Min