Geräte & Zubehör
Mango cheesecake
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 6 Std. 35 Min
12 slices
Zutaten
Almond and macadamia base
-
butter for greasing
-
blanched almonds120 g
-
macadamia nuts120 g
-
salt1 pinch
-
pure maple syrup1 tbsp
-
desiccated coconut40 g
Cheesecake
-
titanium strength gelatine leaves5
-
cold water for soaking
-
coconut sugar120 g
-
mango flesh only (approx. 1 mango) or frozen, thawed mango cheeks260 g
-
cream cheese softened and cut into pieces500 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Mango coulis
-
coconut sugar20 g
-
fresh mango flesh only, or frozen, thawed mango cheeks, plus extra finely sliced for garnishing200 g
-
lemon juice1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
182 mg
Protein
7.8 g
Kalorien
2007.6 kJ /
477.9 kcal
Fett
41 g
Ballaststoff
2.6 g
Gesättigte Fettsäuren
20.2 g
Kohlenhydrate
20.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Naturally Sweet
6 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Hollandaise sauce
15 Min
Poached eggs
25 Min
Chocolate ice cream
12 Std.
Quick fruit sorbet
10 Min
Berry mousse
5 Std.
Apple tart
1 Std.
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 Std. 30 Min
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min
Summer ice cream cake
4 Std. 50 Min
Cheesecake with meringue topping
3 Std. 30 Min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min