Geräte & Zubehör
Tuna empanada
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Tuna filling
-
onions cut in quarters300 g
-
red peppers cut in pieces150 g
-
green peppers cut in pieces150 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)200 g
-
hard-boiled eggs chopped2
Empanada dough
-
water50 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
white wine50 g
-
90 g butterlard90 g
-
egg1
-
3 tsp dried yeastfresh yeast crumbled25 g
-
bread flour450 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
flour for dusting
-
egg beaten1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
24 g
Kalorien
2904 kJ /
694 kcal
Fett
39 g
Kohlenhydrate
62 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of Spain
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Fattoush with grilled haloumi
5 Std.
Spelt and chicken salad
1 Std. 15 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 Min
Garlic soup
40 Min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1 Std. 20 Min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 Std.
Caterpillar chocolate roll
3 Std. 15 Min
Date and pistachio truffles (bethith)
30 Min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Keftedes (meatballs)
2 Std. 30 Min
Banana Nut Bundt Cake
1 Std. 30 Min