Kompatible Versionen
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chicken burgers
- 1 jalapeño chilli, trimmed, deseeded and cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 40 g fresh coriander (approx. 2 bunches), leaves only
- 2 tbsp lime juice
- 2 skinless chicken breast fillets (approx. 720 g), cut into halves horizontally
Corn smash
- 1 tbsp olive oil
- 90 g brown onion, cut in quarters
- 1 garlic clove
- 250 g frozen corn kernels
- 50 g sour cream
- ½ tsp salt
Assembly
- 3 radishes, trimmed and cut into very thin slices
- fresh coriander, leaves only, to serve
- 4 tsp pickled jalapeño chillies, cut into slices
- 1 tbsp lime juice
- olive oil, for frying
- 4 bread rolls, cut into halves horizontally
- 1 avocado, flesh only, cut into thin slices
- rocket, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2520.8 kJ / 600 kcal
- Protein
- 48.2 g
- Kohlenhydrate
- 29 g
- Fett
- 31.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7.1 g
- Ballaststoff
- 6.4 g
- Natrium
- 1295 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Hoisin pork bowl
30 min.
Chiang Mai noodles
25 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20 min.
Spiced lamb pie
40 min.
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5 min.
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15 min.
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27hod. 20min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min.
Beef ragu
1 godz. 25 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min.