Geräte & Zubehör
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
5 g
Kalorien
1480 kJ /
354 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
5.3 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Amandelpasta
1 Std. 10 Min
Taart van pindakaas en chocolade
1 Std. 20 Min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min