Geräte & Zubehör
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
8 g
Kalorien
3110 kJ /
743 kcal
Fett
41 g
Ballaststoff
24.1 g
Kohlenhydrate
79 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Crème pâtissière
15 Min
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Gazellehoorns
1 Std.
Huzarensalade
25 Min
Sangria
10 Min
Appelpunch
30 Min
Chocoladereep likeur
15 Min
Speculoospasta
10 Min