Geräte & Zubehör
Quince tart
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter at room temperature, plus extra to grease200 g
-
white sugar150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
egg1
-
egg yolk1
-
sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder3 tsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tips)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white lightly beaten, to brush1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
169.4 mg
Protein
6.8 g
Kalorien
2863.4 kJ /
684.4 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
115.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 Std. 15 Min
Quince crumble
1 Std. 25 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Mayonnaise
5 Min
Piccalilli
720 Std. 35 Min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 Std. 20 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 Std.
Tomato passata
1 Std. 40 Min