Geräte & Zubehör
Sugar-free layered lamingtons
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
15 portions
Zutaten
Sponge
-
blanched almonds200 g
-
eggs4
-
light olive oil50 g
-
monkfruit sweetener (see Tips)80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
Chocolate coating
-
water200 g
-
cocoa powder50 g
-
unsalted butter25 g
-
monkfruit sweetener100 g
Assembly
-
desiccated coconut to coat120 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
sugar free strawberry jam (see Tips)120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
58.2 mg
Protein
6.1 g
Kalorien
1157.7 kJ /
276.7 kcal
Fett
24.5 g
Ballaststoff
6.9 g
Gesättigte Fettsäuren
10.9 g
Kohlenhydrate
24.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 Min
Glazed Lemon Muffins
1 Std.
Lolly cake
4 Std. 5 Min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2 Std. 15 Min
Fruit ice cream
10 Min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min
Better banana cake
45 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min