Geräte & Zubehör
Jewish Chicken Soup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
cooked chicken meat cut in pieces395 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves10 g
-
onion halved100 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut in pieces315 g
-
celery cut in pieces (1.5 cm)170 g
-
15 g unsalted butterextra virgin olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
1135 g chicken stockchicken stock paste plus 1135 g water2 heaped Tbsp
-
fresh pasta (e.g. pappardelle, tagliatelle)60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
416.1 mg
Protein
19.7 g
Kalorien
857.7 kJ /
205 kcal
Fett
6.8 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
15.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Friday Night Dinners
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Roasted Potato Salad
1 Std.
Raspberry Turnovers
2 Std.
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 Std.
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 Min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 Std. 30 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Pears in Orange Syrup
30 Min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 Std. 10 Min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Caprese Omelette
30 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min