Geräte & Zubehör
Alpenmacaroni
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
20 g
Kalorien
3642 kJ /
874 kcal
Fett
45 g
Kohlenhydrate
92 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen
Kimchi mac&cheese
50 Min
Azteca taart
1 Std.
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen