Geräte & Zubehör
Kalfszwezerik met lente-uien
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
6 porties
Zutaten
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
25 g
Kalorien
2280 kJ /
545 kcal
Fett
45 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Keine Bewertungen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Keine Bewertungen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Eendenlever
33 Std.
Pulled Pork
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 Min