Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Hollandaisesaus
- 15 g water
- 30 g citroensap
- 225 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers (van grote eieren)
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Zalm, asperges en rijst
-
30
g verse korianderbladeren
oder 30 g verse peterseliebladeren - 1 citroen, enkel het fijn gepelde schil, zonder wit merg
- 285 g jasmijnrijst
- 1000 g water
- 1 tl uienpoeder
- ½ tl knoflookpoeder
- ½ tl zout, naar eigen smaak
-
340
g groene asperges
oder 340 g broccoliroosjes - 450 g verse zalmfilets, zonder vel (ong. 3 cm dik)
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 el citroensap
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 62 g
- Fett
- 58 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 32 g
- Ballaststoff
- 1 g
- Natrium
- 672 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Warme chocolademelk van de inca's
40 dk
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Aardappel- en spruitjespuree
40 dk
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Pas d’évaluation
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1sa 30 dk
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Portugees crème brûlée
25 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Pas d’évaluation
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Lamscurry
1sa