Kompatible Versionen
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 120 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 200 g kerstomaten
- 30 g pijnboompitten, en iets meer om te bestrooien
- 1 teentje knoflook (optional)
- 80 g verse basilicumbladeren
- 120 g extra vergine olijfolie, en iets meer om te besprenkelen
- 1 ¼ tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 1200 g water
- 320 g droge pasta, kort of lang (bv. penne, fusilli)
-
200
g mozzarella, in blokjes (1-2 cm), of mini mozzarellabolletjes
oder 200 g burrata, in stukken
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3739.1 kJ / 893.7 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Kohlenhydrate
- 65.3 g
- Fett
- 55.2 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 16.8 g
- Ballaststoff
- 3.8 g
- Natrium
- 1473.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zalm met venkel
40min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5 min
Indiase groentencurry
50min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Butternut en gembersoep
35 Min
Loempia’s
55min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min