Geräte & Zubehör
Lemon caper butter
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
150 g
Zutaten
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 150 g
Natrium
650 mg
Protein
2.1 g
Kalorien
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Fett
97.6 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
61.7 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Butter it up!
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Beurre blanc
15 Min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 Min
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Habanero Butter
5 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Chilli creamed corn
40 Min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.