Geräte & Zubehör
Homemade Chicken Stock
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
482.7 mg
Protein
21.8 g
Kalorien
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Fett
16.9 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
3.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sweet And Sour Prawns
25 Min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Coarsely Ground Peppercorns
5 Min
Rice Congee
4 Std. 5 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Fish and prawn stock
20 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min