Geräte & Zubehör
Homemade Chicken Stock
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
482.7 mg
Protein
21.8 g
Kalorien
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Fett
16.9 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
3.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 Min
Stir Fried Potato Shreds
20 Min
Confit garlic
15 Min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Peeled Garlic
5 Min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 Std. 30 Min
Salt-free Chicken Stock Paste
50 Min
Steamed Fish Fillets
25 Min
Steamed Cabbage
25 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min