Geräte & Zubehör
Homemade Chicken Stock
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
482.7 mg
Protein
21.8 g
Kalorien
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Fett
16.9 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
3.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Nyonya curry chicken bun
2 Std. 45 Min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Slow Cooked Beets
40 Min
Liquid beef stock
3 Std. 20 Min
Steamed Fish Fillets
25 Min
Steamed Leeks
25 Min
Chopped Garlic
5 Min
Thai Green Curry Paste
10 Min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min