Geräte & Zubehör
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 14 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (optional)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (optional) geroosterd, als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
383.8 mg
Protein
10 g
Kalorien
1949.7 kJ /
466 kcal
Fett
27.6 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
16.6 g
Kohlenhydrate
45.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ice Ice Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Frambozen - limoensorbet
Keine Bewertungen
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen