Geräte & Zubehör
Ingelegde champignons
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 6 Std. 30 Min
4 potten
Zutaten
-
verse champignons (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), schoongemaakt (zie tip)500 g
-
uien in plakjes (1 cm)150 g
-
water1500 g
-
zout1 tl
-
150 g ciderazijn, 10%witte azijn 10%150 g
-
zout10 g
-
suiker10 g
-
laurierbladeren, gedroogd4
-
zwarte peperkorrels12
-
mosterdkorrels4 tl
-
pimentbessen8
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
1577.4 mg
Protein
5.2 g
Kalorien
348.2 kJ /
83.2 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoff
3.4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Champignon
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 Min
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Kimchi mac&cheese
50 Min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 Min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1 Std. 15 Min
Levercake
1 Std. 50 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
200 g ui kleuren
25 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Keine Bewertungen
Groentesticks
Keine Bewertungen