Chocolate Ganache Tart with Caramel
TM6

Chocolate Ganache Tart with Caramel

4.4 ( 7 Bewertungen )

Zutaten

Caramel Sauce

  • 9 oz sugar
  • 7 oz heavy whipping cream divided
  • 36 oz water divided
  • 1 oz unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
  • 1 tsp lemon juice
  • ½ oz unsalted butter
  • 1 tbsp vinegar

Chocolate Shortcrust Pastry

  • 7 oz all-purpose flour
  • 4 oz sugar
  • 3 tbsp unsweetened cocoa powder
  • ½ tsp baking powder
  • ⅛ tsp salt
  • 1 vanilla bean
    oder 1 ½ tsp vanilla bean paste
  • 4 oz unsalted butter
  • 1 large egg

Dark Chocolate Ganache

  • 7 oz dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
  • 7 oz heavy whipping cream
  • fresh fruit to garnish

Nährwerte
pro 1 slice
Kalorien
561.8 kcal / 2350.4 kJ
Protein
5.5 g
Fett
33 g
Kohlenhydrate
62.9 g
Ballaststoff
3.1 g
Gesättigte Fettsäuren
20 g
Natrium
50.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte